Hozzávalók:
Csirkecombhoz: csirkecomb, só, bors, majoranna, zsír
Almaraguhoz:alma, fahéj, bor, cukor, méz vaj
Puliszkához:kukoricaliszt, víz, vaj, só
A csirkecombokat megtísztítjuk, ízesítjük és kacsazsír társaságában szép pirosra sütjük.
Az almát megtisztítjuk feldaraboljuk közepes kockákra és kettő-három órán t borban érleljük.Serpenyőbe vajat hevítünk és a cukrot megkaramellizáljuk, majd rátesszük a leszűrt almát fahéjjal ízesítjük és készre pároljuk.
Kétszeres mennyiségű sós vizet felforralunk, majd folyamatos keverés mellett beleöntjük a kukorica darát és kásásra főzzük. A végén egy darab vajat teszünk bele hogy fényes és krémes legyen.
Ha megszilárdult bármilyen formájúra formázhatjuk és a végén egy kis zsiradékban mind a két felét meg grillezzük.

|